PIZZERIA SAPORITO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 944 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Saporito. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 12:35 Zeer lekkere pizza’s. Aan bezorgtijden moet gewerkt worden. Duurt zeer lang.
8 jun 2024 om 22:20 Bezorger stond aan de verkeerde kant van de straat, pizza was lauw, papperig en was niet gesneden.
8 jun 2024 om 21:46 Thé best
8 jun 2024 om 21:02 50 minuten later dan vermeld pas toegekomen. Nochtans reeds om 17u besteld via TakeAway. Hierdoor was de pizza ook papperig geworden, ondanks het lekkere en vers gemaakte deeg. Spijtig
8 jun 2024 om 19:45 Super lekkere pizza!
7 jun 2024 om 23:37 C'etait très bon mais nous avons attendu 1h pour recevoir notre commande sans aucun geste commercial . Dommage!
5 jun 2024 om 21:27 Ik wil meer. Superlekker. Echt Italiaans eten, je proeft het verschil. Iets duurder denk ik, maar het wel waard.
2 jun 2024 om 8:11 Very delicious
1 jun 2024 om 21:30 Altijd zeer lekker en altijd warm
31 mei 2024 om 23:11 Besteld uit Sint-gillis-bij-Dendermonde en nog lekker knapperig en warm!
31 mei 2024 om 10:45 Altijd lekker, kwaliteitsvolle pizza's. De beste in Aalst!
27 mei 2024 om 6:53 Pizza was super!!! Deed me denken aan eene dat ik Napels gegeten had. Zelfde textuur van deeg en smaken